Tuin

Ons tuin assortiment

Tuinartikelen

Naast een mooi assortiment tuinmaterialen – denk bijvoorbeeld aan bindbuis, bamboestokken, plantetiketten en groente-/bloemenzaden – bieden we u ook een zeer uitgebreid aanbod van gesteeld tuingereedschap van Talen Tools. Dit topmerk staat garant voor een hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We hebben voor ieder seizoen het juiste gereedschap.

Daarnaast is er een ruime keuze aan kindergereedschap, zowel in kunststof als in metaal, zodat de kinderen een handje kunnen helpen bij het tuinieren.

Heeft u plannen uw tuin te gaan veranderen of verbouwen? Ook op het gebied van tuinhout is Vos Nederhemert graag uw leverancier. Of het nu om planken, palen, ribben of schuttingpanelen gaat, wij hebben het allemaal!

Polystone beelden

Op zoek naar een mooie versiering voor in de tuin? Voor uzelf of misschien om cadeau te doen? Denk dan eens aan een polystone tuinbeeld. Dit weerbestendige materiaal vergt weinig onderhoud.

De beelden zijn er in talloze varianten: of u nu op zoekt bent naar een klein varken of naar een levensgrote koe, wij kunnen het leveren! De beelden zijn van hoge kwaliteit en levensecht.

Vijver

Wilt u uw vijver weer doen herleven? Kom dan eens langs om ons assortiment aan vijvervissen te bewonderen. Ook voor het onderhouden van de kwaliteit van uw vijver hebben wij een volledig aanbod. U kunt hierbij denken aan: (lucht)pompen, filters, etc. Natuurlijk leveren wij ook het voer voor uw vissen.

Carbid

U kunt bij ons carbid verkrijgen vanaf 1 kilo. Carbid wordt natuurlijk gebruikt bij het carbidschieten, maar ook voor het verjagen en bestrijden van mollen. Het is niet schadelijk voor de grond.