Doe-het-zelf

Ons Doe-het-zelf assortiment

Gereedschappen/IJzerwaren

Ons hoofdmerk voor een mooi aanbod aan handgereedschap is KWB: een Duits product van een hoge kwaliteit. Het elektrische gereedschap in ons assortiment is van de gerenommeerde merken Stanley en Black & Decker.

Of u nu op zoek bent naar een aantal losse ijzerwaren, kleine of juist grotere hoeveelheden, bij ons is alles mogelijk!

Werkkleding

U kunt het zo gek niet bedenken of het zit bij ons in het assortiment werkkleding. Zo bieden we u thermokleding, werkschoenen, werkjassen, vesten, bodywarmers, sokken, regenkleding, etcetera. Kom gerust eens langs om het volledige aanbod zelf te kunnen zien!

Verf en verfartikelen

De verf die wij in ons assortiment hebben, is hoofdzakelijk van het merk Hermadix. We hebben onder andere diverse soorten buitenlak, tuinbeits, meubellak en hoogwaardige steigerhoutbeits in ons aanbod. Allemaal op voorraad en verkrijgbaar met de benodigde bijbehorende accessoires. Ook voor een ruim assortiment van Alabastine, Hammerite en HG zijn wij uw leverancier.

Elektra

Alles wat u zoekt aan elektra hebben wij in huis! Kabels, elektrabuizen, schakelmateriaal, accessoires, lampen, tl-buizen, en ga zo maar door.

PVC/Koper/Tyleen

PVC-buizen en -hulpstukken? Een tyleenslang of -koppeling? Een koperen pijp? Voor al uw materialen, in talloze maten, kunt u bij Vos Nederhemert terecht!