Over ons

Liefde voor
Dier,
Tuin &
Doe-het-zelf!

Uw groene vakwinkel!

Welkom bij Vos Nederhemert!

Het adres voor Dier, Tuin en Doe-het-zelf!

Vos Nederhemert is inmiddels al jaren een vertrouwd adres op het gebied van Dier, Tuin en Doe-het-zelf. We zijn trots op onze ervaring en onze tevreden klanten!

Het bedrijf is in 1945, net na de Tweede Wereldoorlog, opgericht onder de naam Vos Nederhemert. Destijds richtten wij ons vooral op de verkoop van diervoeders, meststoffen, strooisels en het fokken van varkens. In 1983 is het bedrijf overgegaan van vader op zoon Vos. Met het fokken van varkens zijn wij dertien jaar later gestopt. We hebben toen besloten verder te gaan met de verkoop van producten. In de loop van de jaren is ons assortiment enorm uitgebreid en het klantenbestand fors toegenomen.

Ons bedrijf heeft een grote functie zowel binnen onze regio als daarbuiten. Vos Nederhemert is een echte specialist op het gebied van Dier, Tuin en Doe-het-zelf. Sinds 2011 heeft het bedrijf een winkeloppervlakte van maar liefst 850 m2 en een verkoopmagazijn van 1300 m2.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan snel eens langs en ervaar het zelf. Wij staan graag voor u klaar!

Kunnen we u ergens mee helpen?