Dier

Ons dieren assortiment

Huisdieren

Bent u op zoek naar een huisdier? Of naar voeding, een hok, mand of kooi, accessoires of andere benodigdheden voor uw trouwe huisvriend? Bij ons vindt u gegarandeerd wat u nodig hebt.

We hebben in onze winkel diverse dieren, zoals hamsters, konijnen, cavia’s en vissen. Maar ook op het gebied van vogels kunnen wij u vrijwel iedere soort leveren. Kom eens langs om te ontdekken wat we voor u en uw huisdier in ons assortiment hebben!

Rund, varken, paard en schaap

Niet alleen voor huisdieren is Firma Vos een betrouwbaar adres. Ook voor uw (klein)vee en paard hebben we een zeer breed aanbod. Ons bedrijf is er zowel voor de particuliere als de beroepsmatige klant: we hebben voor ieder dier de juiste voeding.

  • Denk bijvoorbeeld aan het voer van Garvo, speciaal voor hobbyvarkens en hangbuikzwijnen, genaamd Alfa Swien. Dit uitgebalanceerde voer is ideaal voor dit soort varkens.
  • Al onze rundvee- en schapenvoeders zijn van het merk For Farmers. For Farmers is een internationaal opererende voeronderneming en in Europa een absolute marktleider binnen het mengvoersegment.
  • Op het gebied van paardenvoer is PAVO ons hoofdmerk. Zij bieden een uitgebreid assortiment met producten van zeer goede kwaliteit, die ook door veel topruiters worden gebruikt.

Strooisels

Welk dier u ook heeft, wij hebben materiaal voor de juiste ondergrond. Dat kan houtvezel zijn, zaagsel, vlas, tarwestro, erwtenstro, aubiose of hooi voor bijvoorbeeld uw cavia. Kortom: voor ieder dier de juiste bodembedekker. Komt u eens langs om ons volledige assortiment te zien!

Aquaria

Met een aquarium haalt u een levend schilderij in huis: continue beweging van een schitterende fauna en flora. Benieuwd wat wij voor u kunnen samenstellen? Kom snel langs voor advies en ideeën. Wij helpen u ontdekken of u een koudwater- of een tropische liefhebber bent. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment aan voer en accessoires om uw aquarium compleet te maken.