Diversen

Diversen

Bakzolder

Kent u de cake- en broodmixen van Bakzolder al? Wij hebben ze in onze winkel!

Wilt u uzelf of uw gasten heerlijk verwennen met een verrukkelijke cake? Tussen de ruim 30 smaken vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Naast de bakmixen bieden wij ook een keur aan leuke en betaalbare cadeautjes van Bakzolder, zoals een heerlijke pannenkoekset, bestaande uit pannenkoekmix, stroop, poedersuiker, jam en een mooie schaal. Kom eens gezellig langs om te zien of uw smaak ertussen zit!

Hengelsport

Houdt u van een ontspannen dagje vissen? Of bent u meer van een actieve dag vissen op roofvis? Wat uw voorkeur ook is, wij hebben het geschikte materiaal. Ons assortiment blijft steeds vernieuwen, waardoor wij u altijd de nieuwste en de juiste producten kunnen aanbieden.

Siku/Bruder/Rollytoys

Siku, Bruder en Rollytoys leveren speelgoed van topkwaliteit en hebben alle drie een schitterende collectie. Elk jaar komen er weer tal van nieuwe artikelen bij, die geheel op schaal gemaakt zijn. Voor ieder seizoen en voor binnen en buiten hebben wij het juiste aanbod. Gun uw (klein)kinderen uren speelplezier!

Naambordjes

Voor ieder type huis hebben wij een passend naambordje. Of u nu een modern of juist een wat ouder huis heeft, de perfecte match zit er altijd tussen. Ook zijn er mogelijkheden voor een emaillen naambord.

Bestellen kan via onderstaande link, maar u bent uiteraard ook welkom in onze winkel, waar u zelf kunt kiezen wat het beste bij u en uw woning past. www.naambord.nl

Overig assortiment

Naast alle artikelen en producten die we al op deze website hebben genoemd, kunnen we u nog veel meer bieden. Letterlijk te veel om op te noemen! Zoekt u iets speciaals of twijfelt u of wij een bepaald product verkopen? Bel of mail ons even of kom gezellig naar onze winkel. Wij helpen u graag verder!

Aanbiedingen

Voor onze acties en aanbiedingen verwijzen wij u naar onze Facebook-pagina!